Felhasználási feltételek   |   Kapcsolat
Üdvözöljük honlapunkon!
Tűzvédelem: 426 cég
Munkavédelem: 254 cég
Környezetvédelem: 85 cég
Biztonságtechnika: 571 cég

Bitronix Kft.

Biztonságtechnika

Bitronix Kft. Biztonságtechnika A BITRONIX Kft. 2003-ban alakult. Fő tevékenységünk az akkumulátoros, illetve belsőégésű motorral hajtott áramforrások, ezeken belül elsősorban az akkumulátoros, az úgynevezett szünetmentes áramforrások (UPS) forgalmazása, értékesítése, telepítése, üzembe helyezése, karbantartása, javítása, illetve az ezek működéséhez szükséges akkumulátorok és tárolóeszközök: állványok, szekrények értékesítése. Ezeken felül foglalkozunk még szükség-áramellátási rendszerek tervezésével, energetikai szaktanácsadással, elektromos hálózatok feltárásával, analizálásával is.

A Bitronix Kft. elsősorban az alábbi termékek értékesítésével és ezen termékekhez kapcsololódó szolgáltatások végzésével foglalkozik:
AEC szünetmentes áramforrások (UPS) és inverterek (kizárólagos magyarországi forgalmazó), Cummins, Perkins, Deutz, Yanmar, Volvo, MTU és Mitsubishi motorrral illetve Stamford, MeccAlte vagy Linz generátorral szerelt áramfejlesztők, aggregátorok, Montanaro tárolóeszközök (akkumulátorállvány és szekrény), AEC, FIAMM, PANASONIC és SLA akkumulátorokA vállalkozás eredményesen működik, és mind forgalomban, mind szakembergárdában évről-évre növekszik. A front office ügyeit: az értékesítési és műszaki ügyeket, két fő értékesítő és két, nagy tapasztalatokkal rendelkező, villamos mérnök által irányított, kétfős szerviz csapat végzi. A felsőfokú végzettségűek aránya a Társaságban 67%

Biztonságtechnika
Épületbiztonság: Szünetmentes áramforrások
Áramfejlesztők, aggregátorok
Akkumulátorok (készenléti)
Vagyonvédelem: Szünetmentes áramforrások
Áramfejlesztők, aggregátorok
Akkumulátorok (készenléti)
Balesetvédelem, természeti csapások elleni védelem: Vészvilágítás
Egyéb: Biztonsági áramellátás
Kapcsolat