Felhasználási feltételek   |   Kapcsolat
Üdvözöljük honlapunkon!
Tűzvédelem: 426 cég
Munkavédelem: 254 cég
Környezetvédelem: 85 cég
Biztonságtechnika: 571 cég

Jusec Biztonsági Szolgáltató Kft.

Biztonságtechnika

Jusec Biztonsági Szolgáltató Kft. Biztonságtechnika MEGALAKULÁSUNKKOR-TÖBB MINT 10 ÉVE-OLYAN VÁLLALKOZÁST KÍVÁNTUNK LÉTREHOZNI, AMELY FILOZÓFIÁJÁBAN ÉS SZOLGÁLTATÁSAIBAN EGYARÁNT TÖREKSZIK A MEGRENDELŐINK ELÉGEDETTSÉGÉRE.

VÁLLALATI STRATÉGIÁNKNAK, DINAMIKUS FEJLŐDÉSNEK ÉS A JELENLEGI MEGRENDELŐINK ELÉGEDETTSÉGNEK KÖSZÖNHETŐEN ELÉRTÜK, HOGY MÁRA CÉGÜNK AZ ISMERT VAGYONVÉDELMI VÁLLALKOZÁSOK KÖZÉ TARTOZIK. SZOLGÁLTATÁSI PORTFÓLIÓNK SZÉLES SPEKTRUMA JELEN BEMUTATKOZÓ DOKUMENTÁCIÓBAN RÉSZBEN BEMUTATÁSRA KERÜL.

ÜZLETPOLITIKÁNK KÖZÉPPONTJÁBAN A VEVŐI MEGELÉGEDETTSÉG ÁLL, AMELYNEK ALAPJA A KORREKT MUNKAVÉGZÉS, A MAXIMÁLIS BIZTONSÁGRA VALÓ TÖREKVÉS, A SZERZŐDÉSBEN VÁLLALT FELADATOK MARADÉKTALAN TELJESÍTÉSE.

MIVEL A VAGYONVÉDELMI PIAC ERŐSEN ÁRKÖZPONTÚ, A JUSEC KFT. ÁRPOLITIKÁJA, HOGY ALAPSZOLGÁLTATÁSÉRT ALAP ÁRAT KÉR. A TÖBBLETSZOLGÁLTATÁSOK MEGHATÁROZÁSA A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSE KÖZBEN VÁLIK REÁLISSÁ. A TAPASZTALATOK, ÉSZREVÉTELEK, A KOCKÁZATELEMZÉSEK KIÉRTÉKELÉSE A MEGBÍZÓVAL EGY HOSSZÚ TÁVÚ STRATÉGIA ÉS VÉDELMI KONCEPCIÓ KIALAKÍTÁSÁNAK ALAPJA.

Biztonságtechnika
Vagyonvédelem: Vagyonőr, biztonsági őr
Vagyonvédelmi tanácsadás
Kapcsolat